Fogyókúra tippek az egészséges élethez

Fogyókúra tippek az egészséges élethez

A vörösáfonya tea előnyei

2016. szeptember 01. - saneve87

images.jpegA vörösáfonya tea széles körben ismert mint egy erős antioxidánsokkal rendelkező ital. A vörösáfonya superfoodnak is tekinthető, így a belőle készült tea számos egészségügyi előnnyel bír, ha következetesen használjuk.

Az íny egészsége

A vörösáfonya teával megelőzhetjük és lassíthatjuk az ínybetegségek kialakulását, illetve az ínygyulladást. Az egészséges íny megőrzése létfontosságú, mivel számos betegség kapcsolódik a nem megfelelő szájhigiéniához. A vörösáfonya rendszeres fogyasztásával nemcsak az íny erősödik meg, hanem így a szájban található baktériumok száma is nagymértékben csökken. 

Az immunrendszer egészsége

A vörösáfonya tea támogatja az immunrendszer működését. A teában nagyon sok antioxidáns található, amik hatékonyan harcolnak a betegségekkel szemben. A vörösáfonya tea védi az olyan létfontosságú szerveket, mint a szív. 

Húgyúti fertőzés Segítség

Cranberry tea lehet gyógyítására használják húgyúti fertőzések, az a képessége, hogy kiszűrje a rendszert, és a fertőzések kezelésére magukat. Továbbra is használja a tea lehetővé teszi a jobb védelem ellen a fertőzés kiújulásának. 

Zsírégető

A vörösáfonya rendszeres fogyasztásával a fogyás is hatékonyan beindítható. Az áfonya szerves savakat tartalmaz, amik megszüntetik a zsírlerakódást és a zsírsavakat a vizelettel együtt kiürítik a szervezetből. A vörösáfonya tea rendszeres fogyasztásával tehát eredményes lehet a fogyás és a szervezet méregtelenítő funkciói is beindíthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr285482308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása