Fogyókúra tippek az egészséges élethez

Fogyókúra tippek az egészséges élethez

Fogyókúrás nasik

2017. január 29. - saneve87

fogyás13.jpgA legjobb módja, hogy kitartsunk a fogyókúránk mellett, nem más, mint az, hogy élvezzük, amit eszünk és soha ne hagyjuk magunkat éhezni. Ennek segítségével könnyedén lefogyhatunk. A nassolás létfontosságú az egészséges táplálkozáshoz, mivel segít megőrizni és stabilizálni a vércukorszintet, illetve megakadályozza, hogy túl éhesek legyünk az egyes étkezések között.

Diófélék

A pisztácia, a mandula és a dió számtalan előnnyel rendelkezik és kiváló "nasik" is, mivel a nagyobb étkezések között is képesek stabilizálni a vércukorszintet és csökkenteni az éhségérzetet. 

Egészséges chipsek

A chipseket is le lehet váltani egészséges társaikra: a zöldség- és gyümölcschipsekre, amiknek sokkal alacsonyabb a kalóriatartalmuk, ráadásul sokkal ízletesebbek is. Ezek is kiválóan stabilizálják a vércukorszintet egy fogyókúra során. 

Energiatömbök

A magas rosttartalmú energiaszeletek is igen jól képesek a vércukorszintet szinten tartani és bizonyos helyzetekben tényleg jól jönnek. Olyat keressünk, ami kevesebb, mint 200 kalóriát tartalmaz és legalább 3 gramm rost van benne, de nem tartalmaz 2 grammnál több telített zsírt, illetve csak természetes zsírok vannak benne. 

Gyümölcs és joghurt

A görög joghurt és a gránátalma mag párosítása egy nagyon jó fogyókúrás nasi, mivel kiváló fehérjeforrás, ráadásul gyorsan képes stabilizálni a vércukorszintet. A gránátalma csökkenti a joghurt savanyú ízét, így az még ízletesebb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr745844057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása