Fogyókúra tippek az egészséges élethez

Fogyókúra tippek az egészséges élethez

A legjobb fogyást elősegítő étrendkiegészítők

2016. június 05. - saneve87

fogyókúra6.jpgAmennyiben komolyan és egészséges módon szeretnénk fogyni, akkor néhány súlycsökkentő kiegészítő is a segítségünkre lehet. Érdemes mindig organikus termékeket választani, amik jóval olcsóbbak és egészségesebbek is, mint a vényköteles és szintetikus társaik és a legtöbb bioboltban be is szerezhetőek. Persze érdemes felkeresnünk háziorvosunkat, mielőtt egy kiegészítő mellett elköteleznénk magunkat.

Étvágycsökkentők

A Hoodia egy olyan kiegészítő, amit egy dél-afrikai kaktuszból készítenek. A Hoodia képes elhitetni az agyaddal a jóllakottság érzetét, így kevesebbet fogunk enni, mivel hamarabb érezzük a telítettséget. Az élelmi rostok is hasonló hatást produkálnak: hamar eltelítik a gyomrot, viszont nem okoznak súlyemelkedést. Akár kiegészítők, akár élelmiszerek formájában, de mindenképp hatásos a fogyókúra szempontjából, ha sok rostot eszünk.

Az anyagcserét fokozó étrendkiegészítők

Az almaecet kiváló súlycsökkentő étrendkiegészítő, mivel hatékonyan képes fokozni az anyagcserét, így a zsírégetést is. Az anyagcsere fokozásával, a zsírégetés nagyobb sebességre vált, sőt az almaecet segítségével még a vitaminokat és az ásványi anyagokat is biztosíthatjuk a szervezetünk számára. Magas káliumtartalmának köszönhetően szabályozza az anyagcserét és hozzájárul az egészséges fogyáshoz.

Energiaszint növelő termékek

Az anyagcsere fokozása és az energiaszint növelése kéz a kézben járnak. Ha megfelelő energiával bírunk, akkor aktívabbak leszünk és a szervezet is több kalóriát képe elégetni. A piacon jelen levő energiafokozók közül a legnépszerűbb a zöld tea, a guarana, a gyömbér és az acai berry. Mindegyik rengeteg antioxidánst tartalmaz, amikről köztudott, hogy hatékonyan képesek harcolni a szabad gyökök káros hatásaival szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr215126058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása